cOnTesT

Sabtu, 26 Februari 2011
waktu aq ngah cari idea tuk wat entry tuk blog aq an..aq terjumpe satu entry tentang contest seperti yg diatas ni.. yg telah dicipta oleh CDAHAE..kalau korang nk masok..boleh je...tp ade syarat2 nye...syaratnye berbunyi begini. ....>>jeng--jeng---jeng
Panggilan untuk yang suka ikut contest......
Jom join contest CDa k.....
senang punya dan tarikh tutup yang lama punya ^^
Syarat-syarat pernyertaan:

1.Follow me first.....
2.Letak banner contest kat side bar korang dan jangan lupa link ke blog cda@entri contest nie^^
3.Korang kena wat satu entri yang mengandungi:
-gambar yang korang mahu masukkan dalam contest
-cerita di bawah gambar
-tag nama kawan anda minimum 5 orang
4.tinggalkan link entri anda ke bahagian komen di bawah ni k.
5.tarikh tutup 5.5.2011,kasi chan korang cari idea.
6.hadiah berupa banner cute buatan sendiri dari saya dan wang tunai Rm 20 menanti anda,hehehe tu jak mampu at least we having fun doing contest kan.

selamat bercerita....^^ tQ ar !!saya tunggu cerita menarik anda...wink........        
so..i would like to tag
  1. Dhiya
  2. ziezah
  3. abidah95
  4. -iQa-
  5. Sara
dan aq pon dgn excited nye meempertaruh kan gambar ini...dan ceritenye begini....wktu ni...aq ngan kengkawan kat lam class ngah buat jamuan makan2 sambil sembang sakan.tetibe ade org nk snap pic....DIaLoG--(sekadar rekaan semata-mata)
                                    tajuk: gambar x jadik

  •      
  • aku::weh..ade org nk snap gmbr kite la...cover2
  • kwn1::nk cover apenye??wt bese2 dh ar...
  • aku::ala...kene la cover..kalau x..jatohla martabat aq sbg murid yg paling cute lam skolah ni.
  • kwn2::hek elleh..perasan giller..
  • kwn3::taw x pe...
  • kwn4::ok..dh2..aq dh cop nk buat peace dulu..korang jgn tiru..
  • kwn5::elley..dye pikir..mk bapak dye ke yg cipte peace tu?
  • kwn4::aq ckp jgn tiru je..yg tetibe masok bab mak bapak ni pehal??
  • aku::asik gadoh je dari td...bile tah nk snap gambar...
  • kwn1:ko gak yg mulekan dulu...
  • aku::ok2 la..aq salah..(dlm cite ni,,aq bajek baik)
lps tu..kitowg pon berbaik...(skjap je kot)dan kitowg pon bersedia...tukang snap gambar yg dh penat dgr kitowg gadoh terus bangun dari tempat duduknye..yakni kerusi kayu kat lam class kitowg .....dye pon turut bersedia menyenap gambr kami..dann...smileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
                                                                       *
                                                                       *
                                                                       *
                                                                       *
                                                                       *
     tetibe seorg budak lelaki yg entah dari mane..mengacau suasane gambr kami yg dh posing tahap paling terserlah kegedikkan walaupon cute..hehe..(JOKE)  ...  rupenye dak laki tu nk amik makanan je...ceh..kacau daun tol...dan potret ini hampir disemadikan kedalam bakul sampah...tp..aq mengambilnye semule sbg kenangan gambr x jadik......          

8 313 orang mengomen:

  1. aBidaH berkata...:

    best gak bace dialog kamu..

  1. cdahae berkata...:

    heheheh gusi terkeluar baca nie..hehehe apa da mamat sorng ni kacau daun punya...^^ btw tQ ikut...^^

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    abidah:trimas2..
    cdahae:same2..hehe....

  1. -iQa- berkata...:

    hey sis ! thnks sbb tag !

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    welcome...mekaseh gak..sbb sudi join in da club..hehe

  1. Siti Sarah berkata...:

    Dear Hanim , thanks yea tag sara , tp , siyes sara ta phm ap punn .

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    senang2..tnye pade owner contest ni sndiri ye..name dye cdahae- http://rashidahamran.blogspot.com/2011/02/contest-cdagambar-sayacerita-saya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK