GLITTERATI

Khamis, 24 Februari 2011
hallu2..bloggers2 yg comel2 skalian....skng ni aq nk wat satu entry sal Glitterati.memule an..aq x phm..ape tu glitterati dalam nuffnang club ni...last2..aq cari punye cari..rupe nye natang ni untk update karutan2 dari bloggers2 lain ke blog kite...aq pon pikir nk cube gak ar...aq nk buh kat blog aq...tp...masalahnye..bile aq sign in je...xdpt...aq pon surrender...boo layan..lame kelamaan...kegilaan aq pade nuffnang ni menjadi-jadi...cari punye cari...aq terjumpe la satu link yg ditulis...Glitterati..aq pon klik kat ctu...lpas aq klik je..aq bace sume panduan tentang glitterati ni..rupenye...glitterati ni akan wujud di blog para ahli nuffnang yg tidak mendaftar dgn pesaing2 iklan nuffnang slps 4 hari...huh...buat penat je aq cari mende ni..baru la aq sdar..betape bengapnye aq...dh daftar....tapi...xnak bace panduan dulu...gopoh sgt la katekan...so..moral untuk kalian yg membace entry ni...jgn tergopoh-gapah dlm membuat sesuatu...nanti jadi mcm aq...buang mase je 24 jam cari url untuk daftar glitterati ni...tp..rupenye glitterati ni akan muncul secare automatik selepas mendaftar selame 4 hari......so pasni..bile aq nk buat sesuatu..aq akan bertanye dgn org yg lebih pakar..assalamualaikum......cinta2 ku sekalian..

0 313 orang mengomen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK