BEN ASHAARI::SEGMEN KHAS BLOGGER : LELAKI vs PEREMPUAN

Jumaat, 11 Mac 2011
ini first time aku join segmen abg ben...eh..lupe bg salam..assalamualaikum.....ok2..straight to the point..aku nk jwb tros ar soalan yg diajukan... ehemmm-ehemm...
      soalan pertama::
Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
  jawapan::
ikhlas la jugak....boleyla nk dikatakan ikhlas tu walaupon pendek je dye type..
      soalan kedua::
Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
         jawapan::
sebab muke dye banyak jerawat...
       soalan ketiga::
Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
     jawapan::
 diorang nk kalahkan blogger yang rata-rata nye adelah perempuan...
  soalan keempat:::
Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
     jawapan:::
sebab nye...sikit sgt blogger laki kat dunia ni.dan rata-rata entry milik blogger lelaki ni sgt sempoi dan agak kelakar jugak....
    soalan kelima:::
Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
  jawapan:::
Blog Abg Ben ngan Blog Abg Ujang ..(entry yg sgt sempoi...)
    soalan keenam::
Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..
   jawapan...:::
semburan AXE EFFECT...biar ramai perempuan tergoda...
(tak letak widget bnyk sgt...cume ltak banner iklan je...baru sempoi ataupon tiru mcm blog abg ben.)hehe


>>pendek je saye ulas..malas nk type panjang-panjang..nanti abg ben malas bace...

7 313 orang mengomen:

  1. solo molo berkata...:

    tue dia ehhh...
    macam-macam jawapan yg kuar...


    salam ziarah dari segmen panas En Ben...

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    hehe..mekaseh ye suda komen... :)

  1. muhamad hanif berkata...:

    aku jerawat jugak..
    tak malu pun..
    lalalla..boleh cm2?

    singgah dari blog BEN ASHAARI..

  1. zidEL zhafiz berkata...:

    nak tryla letak deodoran AXE..ahaha
    salam ziarah~~~~

  1. NiSha berkata...:

    salam santau dari Blog Abg Ben..

    cool entri...cute la blog..

    http://heandsheloves.blogspot.com

    >NiSha<

  1. Blogger Girl berkata...:

    hanim, sorry lambat bg tahu.. daftar churp2 takpe, tp jgn 'mangga ad'

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    time kaseh ye sudi ziarah n komen....im really appriciate of it......

    blogger girl::thnx for the info..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK