contest ...~-~

Rabu, 2 Mac 2011
kali ni..org pulak yg tag aq tuk join contest..hahaha......budak comel yg tag aq ke contest ni adelah seorang gadis yg bername nursyafiqahasnan ..nk tgok kecomelan dye..korang klik kat SINI ..hehe..puji melebih lak aq ni..jgn kembang ye iQa...hik:D..ok2..pasal contest pulak...bez taw hadiah dye..so..aq nk mencube la naseb..mane taw kan..tetibe aq jd pemenang ntuk tahun dpan ke..hakhak...untuk maklumat lanjut..korang klik SINI ..atau korang pegi je ke blog owner contest ni..http://www.cheqppjoy.com/ .

inilah banner contest tu..hehe..pink jew....
syarat-syarat penyertaan:
  1. jadi follower cheqppjoy.com
  2. add smiley baggy II sebagai friends korang dekat facebook. untuk join GA ni, peserta wajib ada blog and facebook.
  3. buat 1 entry tentang giveaway ni dengan tajuk "SmileY BaggY GiveawaY"
  4. tag kepada 4 orang kawan2 korang..kalau nk tag lagi ramai pon xpe..kurang xboleh ye.paling penting make sure diaorg tau pasal giveaway ni..
  5. letak banner GA dekat sidebar blog korang dan linkkan ke entry ni.
  6. bila da selesai, sila tinggalkan link entry korang di komen entry ni beserta dengan id facebook anda untuk fy check.
  7. penyertaan bermula 17 Feb 11 sampai 17 Mac 11.

inilah hadiah yg menanti anda yg join contest ni..tp boleh pilih salah satu je.. hik;D,..
 eh..excited terlebih lak aq..sampai lupe nk tag org..hik:D
oleh itu..aq mengetag manusia ini

5 313 orang mengomen:

  1. esya happi:)) berkata...:

    thanx sbab tag.!:))

  1. CheQ PP JoY berkata...:

    thnx u for joining...tp ada syarat y xlengkap lg ni..1st, follow smiley baggy 2 dekat fb..link fb tu boleh tgk dlm entry GA fy..then komen fy semula dkt entry GA bgtau id fb awk..last sekali, sila letak banner smiley baggy dekat sidebar ye..thnx..

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    ok2...dh buat dh...he~~ :)

  1. CheQ PP JoY berkata...:

    noted..good luck =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK