contest lagi.......

Selasa, 1 Mac 2011
hehe..mmg favourite aq la kalau nk masok contest ni...ini contest ke3 yg aq enter...huwaa,,,,!!!ok2..straight to da point......contest ni di owner oleh blog MADAH RINDU ...untuk maklumat lanjut...sile klik DISINI .

gambar kat atas ni adelah hakmilik owner contest tu..hehe..comel x??dan gambar yg ingin aq pertaruhkan adelah gambar ini!


hehe..burok x??aq xde la reti mengedit gambar mcm korang..huhu....ok2..soalan yg si owner contest ni suruh jwb adelah...jeng-jeng-jeng
  1. First thing yg korang lakukan dgn mata korang selepas celik dari Tido adelah??                                                                                                                                                                                   JAWAPAN:: gosok2 mata...pastu tido balek...pukol 5..baru bangun semula...huahua
  2. Ape warne anak mata anda?                                                                                             JAWAPAN::hitam gelap
  3. Ape pendapat korang tentang  MADAH RINDU                                                                                                                       JAWAPAN::sebuah blog yg agak cute dan ianya seperti sebuah fantasy seorang kanak2 yg nk kearah remaja.                                                                                                                                              senarai rakan blogger yg aq tag adelah....                                                                                                                                         





8 313 orang mengomen:

  1. FARAH TIKA berkata...:

    tenkiu anim..=) coz tag saye..

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    welcome darl! :)

  1. GAPURA ILMU berkata...:

    thank u hanim coz tag saya ya?? :)

  1. name saye miza berkata...:

    tengs sbb tag..nanti saye jawab ok ;)

  1. Dhiya :) berkata...:

    heeyy , thanks 4 the tag ! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK