contoh2 kutukkan orang pada aku

Sabtu, 19 Mac 2011
  • bajek cantek(perasan/berlagak cantik).....padahal tak cantik pon
  • asal ade group je..kompom si hanim tu yg ke depan nak jadik ketua..
  • budak hanim tu pantang kalau orang mengata dye..tp kalau dye mengate orang.......nombor satu!
  • terlalu sombong..konon menjaga imej la tu..sampaikan anak cikgu yang berhingus pon tak nak tolong dukungkan..xmo kejar pahala la tu..
  • ...motivasi kat orang nombor satu..tp diri sendiri xmo motivasikan...
  • perasan suara sedap...padahal suara katak lagi sedap...dahla pering telinga dengan suara yg terlalu kecik tuh...wekk!!
  • kalau ade mamat hensem..mule ar tu nak tergedik-gedik mcm kambing.....
hhahahaha....korang percaye ke?aku tipu je la...aku ni tak berape suke ngintip orang mengumpat..aku suke dengar secare terang2 je.biar terkumpul dosa sebakul..(astaghfirullah).so..takkanla diorang tak pandai nak cover2 time ngumpat aku tu..so..ayat kat atas tu cume rekaan semata-mata...ape lagi yang part tergedik-gedik bile nampak mamat hensem...takde la...kitorang kalau nampak lelaki..tak kire la muke mcm aaron aziz ataupon kambing sekalipon..kitowg akan sepakat untuk ejek dye..yakni memainkan peranan sebagai minah samseng..hehe..jahat tol..(ejek belakang2 je) hik!;D

2 313 orang mengomen:

  1. Never Grind berkata...:

    1. ye,awk mmg xcntik.. sebab awk comel.. :)
    2. awk kdpan,e2 mmbuktikn awk ni sorg yg mnyerlah dan mmpu wt llaki tnduk malu krne xnk jd ktue.. :)
    3. mmg awk ngate org nmbor 1,tpi awk bljarkn dri kte2 awk? :)
    4. awk xnk dkung ank ckgu 2 bb awk sgan.. ktekn klw nk wt baek xlh nk tunjuk2 kn? :)
    5. xpe klw xmotivasi kt dri sndri bb awkkn da blajr dri kte2 awk pd org yg mcm kt no. 3.. :)
    6. xpe klw suare ktak lg sdap,yg pntg sore kcik 2,lbih nmpk comel.. :)
    7. ni sume slah kambing dsbabkn die,org ngate awk cm die.. :) ibarat nila setitik,habis rosak sesusu kambing.. :)

    oh!! damn.. tpi xpela.. nk wt cm ne an.. yg pntg THINK POSITIF.. :) kn? kn?

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    @Never Grind hehe...tu dia..pakar motivasi.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK