LAMAN GOOGLE.COM DAH JADI MILIK AKU..BARU JE BELI SEMALAM

Jumaat, 18 Mac 2011
                             klik pada gambar untuk tgok lebih jelas, terang dan nyata..ecceceh....

ni..pasal gambar kat atas tu..aku nak cite yang semalam..kitowg sekeluarga pergi ke syarikat gugel(google.com) ...kitowang ckp kat owner gugel ni yang aku nak kongsi saham ngan diorang...bisnes ar ni konon...lastly..aku menang saham...terus ar google.com tu jadi hak milik aku...then aku tukar name google yg hodoh tu ke name (HANIM ROSLAN) ....HEHE...terer tak?..korang tak caye ek? ok-ok...aku tunjukkan buktinye...sile kan klik DISINI kalau nak bukti...silakan..cepat klik DISINI...cepattt!!!

menggelabah................

0 313 orang mengomen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK