nape mata aku lebam?!!

Jumaat, 11 Mac 2011
mata aku ni dah lame lebam..tp lebam mata aku xde la selebam mcm makcik baru lepas beranak tu...mak aku ckp sbb aku ni kuat tidor..(hehe),...kawan aku ckp sbb aku ni suke pakai celak serbuk..ayah aku ckp sbb aku ni kuat mkn kicap(pelik je).nenek aku ckp,sbb tak cukop air...adik aku ckp sbb aku ni suke ngintai dye berak..(pale hotak dye!!)tp..ape kes sbnrnye?dh mcm2 produk aku gune...salah satunye ialah Garnier Eye Roll On...

dh dua bulan aku gune..kadang2 cerah,kadang2 gelap semule..adeiss!!..dan skrg ni aku gune fair and lovely pulak....

tp bile aku gune..cuma muke je yg melepak,tp bwh mata tetap gelap mcm sediakala.....so..aku pon buat derk je la...tp bile aku tnye adek aku,"gelap tak bawah mata aku"..adik aku ckp,dye tak nampak gelap pon,,biase je..tp nape aku nampak mata aku lebam?!!

2 313 orang mengomen:

  1. Cik Azizah berkata...:

    jijah pon pakai 22 ni...tak nampak lgsung hasil! tension tul! tak nampak hasil terus jijah tak pakai pon...huhu

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    ha'ah...mmg pon,dah la mahal..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK