Man jadik juara....Balas tempat ke3??

Jumaat, 18 Mac 2011
eh2....korang tgok tak raja lawak final semalam?...wallaweyh!!...man la yg jadik johan...hukhuk...ingtkan kumpulan Balas...ceh!!hakhak..tersenyum kambeng campor lembu lak si man tuh..mmg lawak tul muke dye....tp akhirnye kelakian dye tersentuh gak ngan kemenangan.....wa.........sape tak terharu beb!bersusah payah sepanjang minggu nak dapatkan title juara tu..

tapi kan.. yang aku pelik bin herannye..kenape ek Balas tak dpt jadik juara?..hehe..bukanke diorang selalu dapat tempat FIRST! dalam undian?huh...Qada' dan Qadar...

R2 pulak..mmg aku dh agak dah diorang pasti dinobatkan sebagai naib juara punyer.....sbb tu la tak terkejut langsong.....haha..memang lawak tol tgok muke kecewa diorang yang tak dpt jadik juara...perwh!!..masam der! bole wat cuke..tapi sebenarnye kan..bg aku..yang paling best kat raja lawak final semalam adelah time jozan berganding dengan jamal abdillah,joe flizzow dan ultimet smalam....fuhh!..mantop giller!..kalau nak tahu...check it out kat video yg aku cilok dari youtube kat bawah ni...

best kan?best kan?hehe...walaupon johan boleh tiru suara jamal abdillah..tp dia tak boleh tandingi kemantapan suara jamal abdillah tu...


Best regards,


0 313 orang mengomen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK