takde sape nak minang aku!

Isnin, 14 Mac 2011
tajuk kat atas tu aku sajeje nak kasi suspen skit....haha...tolongla minang2 ni..ape kes??aku mude lagi la...pakwe pon takde...bak kate omputeh..im single but not available..huahua...sebenarnye aku nk cite pasal semalam...aku main power rangers ngan adek aku...tp confirm la aku yg menang...bile ayah aku nmpk je adegan power rangers tu..ayah aku marah...katenye.."anak dara tak elok terkangkang sane sini""...uikk?aku main power rangers tu tak terkangkang pon..sopannn je...hehe...then ayah aku bermadah lagi..."kalau orang tahu perangai kaklong mcm ni,takde sape nak minang""....hahaha...itula yg aku mahu.xyh meminang lagi bagus....tp ayah aku kate""berdosa kalau taknak kawen ni,sbb nye hukum memperkembangkan keturunan adelah wajib..""...adeiss....dan ayah aku bermadah pujangga lagi...""jdila matang kaklong...mcm mane kaklong nk layan suami nanti kalau perangai kaklong mcm budak2?""...dan sebab itulah aku bercite-cite hendak berkahwin dgn seorang lelaki yg pandai main power rangers...hehe..bagus tak idea aku??

0 313 orang mengomen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK