Tanda-tanda dia (yg ego) suka kat korang

Isnin, 14 Mac 2011
wow!!..lame giller aq x update blog...(2hari)...entry kali ni aku nk sharesesuatu ngan korang...
mengikot tajok diatas...bukannye aq copy dari buku atau pon aq copy dari blogger2 lain..tp ini adalah pengalaman aku sendiri...
....................baiklah..berbalik kepada tajuk.....tanda-tanda si dia (yg ego) menyukai korang...
  • dia akan menggelabah bila memandang korang untuk pertama kali..tp..bila dye dh terbiasa..dia akan memandang muka korang mcm org yg tgh meroyan...
  • bila chatting kat dalam Facebook..mereka akan terus bertanyakan sesuatu hal supaya ianya menjadi alasan untuk mereka mendekati korang....dia tidak akan memberi salam ataupon ucapkan "hai"..kerana perkara itu terlalu menunjukkan bahawa si dia mahu mendekati korang.paling kurang pon...dye akan panggil name korang..(maklumla..org EGO)
  • dia akan membabitkan korang dalam setiap perkara yg dia lakukan...
  • dia akan selalu bercerita pasal korang kat member2 dia......
  • dia akan puji korang..tp dalam hati..hehehe.(pujian dia secara rahsia..kalau nk tahu.tnye kwn rapat dia)biasela..org ego kan..
  • dia akan cpat makan hati kalau korang tak layan dia..
  • jgn fikir yg dia tidak menegur korang..menandakan bahawa dia tak sukakan korang...tidak!..sebenarnye dia pon menunggu teguran korang....tp..bile lame2 korang wat derk gak...akhirnye dye akan tegur jugak..(mengalah)
  • dia tak akan kenalkan kawan yg sejantina dgnnye kepada korang...takot dia yg melepas...
  • dia akan cuba untuk rapat dgn keluarga korang seperti..mak korang,bapak korang,adik bradek korang,,,,
  • ape2 je aktiviti korang,dye akan amik tahu..
  • dia akan tunjuk rajin depan korang,,atau tunjukkan yg dia sukakan kanak2.. (hipokrit)
  • dia ade name panggilan tersendiri untuk korang..contohnye nama korang *Hasnah*,,mereka mungkin akan panggil 'nah' ataupon "Senah'...hehe....
  • dia akan cari jalan untuk bergaduh dengan korang(sekadar untuk tarik perhatian)...tp dia sendiri akan meminta maaf semula...
Wish You Would Love Me




2 313 orang mengomen:

  1. cdahae berkata...:

    url contest:http://mycuteststory.blogspot.com/2011/03/contest-blog-yang-come-lote.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK