SALINGSAPA.COM (laman sosial indon)

Isnin, 21 Mac 2011
bhahaha...korang mesti dh tau kan ape tu salingsapa?perghh!!...boleh tahan best gak ar...tp takley chatting la..boleh mcg je....ala2 mcm tagged.com la.....
kat atas ni gambar profile aku kat salingsapa.com tuh....semuanye indon der!kahkahkah....aku rase mcm duduk kat jakarta,indonesia pulak...asal pegi ke dashboard je..tak sah kalau takde bahase indon...nge~~..aku bukannye paham pon!..aku pon tak taw nak ajak sape join...korang nak join ke? boring la sket sebab takde chatt box..ape2 pon..klik DISINI kalau nak join.....senang je kalau nak register..mcm facebook gak....tp salingsapa.com ni mcm islamic sket...siap ade Quran and video ceramah lagi....hik!;D bagus2...pengasas salingsapa.com ni budak 13 tahun je...form 1 tuuu....eleyh..aku pon baru je register semalam...godek punye godek...dpt la tahu sedikit demi sedikit pasal laman sosial ni.tp mase aku mule2 register je..terus ade org yg add....tp yg ramai add aku nye lelaki je....kalo pompuan tuh...aku yg add sendiri.ade ke patot..lepas aku add diorang.diorang suruh aku follow plak..arghhh..berlemak ar gitu...suruh follow dye...tp takde plak dye follow aku...kihkih..(gelak mcm setan)...tp ramai gak mamat indon yg hensem.mcm muka pelakon indon gitu.....hehe...(astaghfirullah!)...yang si anak gadis nye pulak ramai yg mcm muke korea...eh2..nape org indon sekarang ni ramai mcm muka korea ye?mak dye suke tgok cite korea ke mase pregnant?.huh...whtever...tp mmg comel gak ar..kahkah...ok la..akhir kate..kalau korang nak register,...klik DISINI je

0 313 orang mengomen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK