ape kes ni??

Selasa, 12 April 2011
ini namenye IMVU atau dalam bahase saintiknye adelah seks chatting..dulu aku pnh dftar dan aktif dlm imvu ni..tp skrg aq x aktif dh..sbb baru aku tahu yg IMVU ni dicipta untuk belajar cara2 ehem2....aq tahu dari sepupu aku sndiri...nak bukti lagi tntang seks chatting ni? tgok kat gambar bwh..




siap ade katil untuk ehem2 lagi tu.....bahaye tul laman sesawang ini...mmg la ianya cume katun je..tp korang pikir tak ape effect nye pade otak korang?lagi satu..dekat kawasan shop (tempat untuk membeli belah) tu..siap ade effect untuk tarian lucah lagi tu..lepas tu bg sesape yg taknak pakaikan baju untuk avatar dye..(bogel)..ade tempat untuk beli body yg mantap supaya boleh bogel...ramai lelaki yg join IMVU ni ckp..diorang cpt basah kalau tgok katun seksi2 camni..itu baru katun..ape lg kalau org kan?bahaye2..xbaik utk kesihatan..

1 313 orang mengomen:

  1. nelly berkata...:

    bahaya2 !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK