CIK EPAL CONTEST

Khamis, 7 April 2011
                                                  [LINK CONTEST]

ini adelah contest cik epal..aku join sbb aku ngah boring skrg ni..xtaw nk wat entry ape...pemenang dye dpt menternak lemak bersama cik epal..

dan gambar yg aku pertaruhkan adelah.................................................


sorry2..font yg saye buat tu x cntik...

SAYA MEMBACA BLOG CIK EPAL KERANA .......blog cik epal ade cerita tempat yg menarik untk menternak lemak..lagipon saye suke bace tulisan cik epal yg gonjeng tu..even saye pon tak tahu ape maksud gonjeng tu....dan saye jugak suke membace gossip2 cik epal tentang artis..tak kira la gosip yg baik atau pon buruk..(buat mase ni..xpnh lg bace gosip buruk dlm blog cik epal)..ok.. tu je...
saye nak tag dua org rakan blogger saye..iaitu>>
http://drummerch.blogspot.com/
http://laluansehala.blogspot.com/


Hadiah hadiah nya adalah sesi menternak lemak bersama cik epal.

Tempat pertama : menternak lemak bersama cik epal di Kenny Rogers

Tempat ke dua : menternak lemak bersama cik epal di IKEA

Tempat ke tiga : menternak lemak bersama cik epal di KFC

3 hadiah saguhati : Menternak lemak di Big Apple Donuts, tapi korang boleh pilih nak donat apa tapi cik epal bagi 3 bijik je lah. dah kata saguhati, tak boleh ah nak makan banyak banyak sangat



cik epal kate..suke hati dye ar nak tutup contest tu bile2 pon...

5 313 orang mengomen:

  1. cik EPAL berkata...:

    thanks join contest ni =)

  1. JIJI YU berkata...:

    muahah..cik epal ajak ternak lemak woo dasat toll..

  1. wanie m'nJ berkata...:

    i'Allah..ada masa sy join... thnx tag saya btw.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK