cinta itu buta.... (tp memilih)

Khamis, 14 April 2011
someone dalam facebook ngadu kat aku yg boyfie dye tinggalkan dye sbb dye tak cantik...terkejut aku..aku tnye la dye.."sape ckp x cntik?kamu ok je.."
"ex saye la yg ckp mcm tu..."
anyway...diorang bercinta dalam facebook..bile first time berjmpe...si jantan tu tak dpt terima bahawa sbnrnye awek dye tu x cntik...im sorry..aku bukannye mengutuk...tp itu la yg mamat tu ckp...(aku busybody jap) hehe..
ex dye tu ckp...yg dye berkenan kat minah ni sbb dye tgok gambar minah ni cantik2...sbb tu la dye ajak kapel..rupenye minah ni gune photoshop untuk ubah rupa dye...tp sbnrnye salah minah tu gak..kalau dye jujur..mungkin lelaki tu akan lebih jujur sukakan dye...by the way..aku dh bnyk kali nasihat minah tu yg sbnrnye couple ni haram..tp dye xnk dgr...aq xkesah..lantakla...


0 313 orang mengomen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK