Contest Mata Paling Kebabom!

Ahad, 17 April 2011
assalamualaikum.... :))

saye,dgn perasaan malu + soganne...ingin join contest ini...hehe..kompom la malu...mata tak kebabom pon,...tp ade hati nk join contest mata kebabok.. hik!:D
tape2..kak farzana kate..sape2 pon boleh join..so..aq pon amik kesempatan ar..hehe
klik banner untuk join jugak....
kak farzana bgtahu dlm entry dye...pemenang akan ditabalkan dari jumlah like yg paling kebabomm!!
senang2 korang bace sndiri la syarat dye..
  1. Jadi follower Farzana Farzanto. supaya senang kak farzana nak inform apa2 pasal contest ni. lepas contest ni abes, nak unfollow dye balik pon takpa.
  2. Kena LIKE page ni CLICK SINI. sebab hadiah korang datang daripada sana.
  3. Pemenang contest ni akan ada DUA orang.
  4. Make an entry about this Contest. tarok gambar yang korang nak taruh kan sekali. lepas buat entry, tinggalkan link entry korang dekat komen entry ni.
  5. Gambar2 korang tak boleh lebih dari paras dada. sebab contest ni FOKUS kepada MATA. tak kisah berapa keping korang nak taruk, tapi aku akan pilih SATU jea okay?
  6. Tag kepada 3 rakan blogger korang.
  7. Letak banner di side bar blog and link kan terus ke entry ni.
  8. Gambar2 tu,kak farzana akan upload kat page yang dye suruh korang LIKE tadi. Picture yang dapat most LIKE photo akan menang.
  9. Korang akan dapat sepasang CONTACT LENS sebagai hadiah pada setiap pemenang dan ada hadiah rahsia lagi satu. haaa. nanti kak farzana akan update pasal hadiah rahsia tu.
  10. Penyertaan BERMULA pada 17 April hingga 17 Mei 2011. 
dh paham??kalo xpaham lg..korang view je blog kak farzana...insyaAllah,...dye akan terangkan..


dengan ini!..aku sbg boss besar didalam blog ini..ingin mempertaruhkan gambar ini...










ok...3 je.none makeup..then kak farzana akan pilih.mane satu yg paling sesuai ...
ok..bubbye.....

sebelum tu..aku diwajibkan mengetag 3 org blogger...
habissss................................

2 313 orang mengomen:

  1. farzana ariffin berkata...:

    pic dah di upload ke page ;)
    thx join..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK