CONTEST SEHATI CWL & FARA

Selasa, 5 April 2011
Assalamualaikum w.b.t. ........hehe..eksaitednye...time aku blogwalking kat blog CWL kan..aku terjumpe satu entry sticker post pasal centest..contest yg diowner oleh CWL sndiri..jom check it out banner kat bwh..


                                               [LINK CONTEST]
nak tau sbb ape aku eksited gile?korang tgok hadiah utk pemenag pertama...kat bwh>>

TEMPAT PERTAMA
  1. BAJU ALA2 KOREA TAJAAN CWL
  2. 2 HELAI SHAWL TAJAAN FARA  BUTIKPINKKU
  3. AKSSRY SHAWL TAJAAN CWL
  4. PERFUME BAU PILIHAN KORUNK  TAJAAN CWL 
  5. HEADER CUN    dibuat oleh shafiq : TAJAAN CWL   
  6. BADGE mcm CWL kad tepi side bar yg bulat tu yg cute 2... TAJAAN SYAFIQ
  7. TOPUP RM 10 TAJAAN BIEYLA 

      aku bgtau hadiah pertama je..kalau korang nak tahu lebih lanjut..korang pegi ke belog CIK WANIE LOVELA ..cemane??berpinar tak mata korang bile dpt tau hadiah pertama dye?[ciz,mata duitan!]  kalau aku ni..toksah sbut la..awl2 masuk blog CIK WANIE LOVELA   lg dh berpinar-pinar mata..pink je semua.tp xde la semuanye pink..header dye je..itula tandenye gadis melayu sejati...kalau masih ade gadis yg tak suke pink tu..aku tak tau la ape masalah dye...sbb pink ni dh sgt familiar dgn perempuan..malah pink juga adelah kaler trademark bg kaum perempuan..
      hehe..{aku ni nk cite psl contest atau pasal pink ni?}tp sebelum tu korang kene follow blog CIK WANIE LOVELA & FARA ....


      dengan malucitanye..aku ingin mempertaruhkan gambar dibawah...





      fuhh!!..bile aku tgok je gambor ni...kuss semangat..dh agak dh..confirm tak menang punye..tp x salah kan mencube?hehe
      ok2..tibela mase utk aku mengetag my lover yg comel ni....hehe

      5 313 orang mengomen:

      1. CWL wanie LovelA berkata...:

        tq dear kamu comel .thanx sudi joined
        hadiah sagu hati banyak jgn wisau hehe

      1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

        ok..mekaseh..hehe..

      1. Cik Misi berkata...:

        tumpang lalu..hehe
        jom join GA PiNkummi jgn lupa letak CikMisi as ur referral k…sayang kamoo..

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

      CLICK-CluCK