JOZAN DIKUTUK

Isnin, 11 April 2011
korang tgok tak maharaja lawak kali k2 tu?bg korang...sape yg paling best ek?bg aku.....kumpulan Balas ngan jozan...nabil kureng la...tp aku rase...sebelum ni..aku tak penah lagi kutuk jozan kat blog aku ni?hado ke??ermmm...tak kisah la....

aq check kat nuffnang...ade org search keyword ni....omakgayah..aq minat jozan la..xde maknenye aku nak kutuk diorang..by the way..mase tu aku ade add fendi balas....huhu excited giller sbnrnye..tp aku buat2 cool je...haha..dpt add artis la katakan..lantak korang la nak ckp aku ni jakun atau batak sekalipon..yg penting..aku bahagia..waktu aku add dye tu..dye tgh online...tp dye tak on chatbox dye..ye la..kalo aku jadi artis..aku pon malas nak chatting ngan peminat....(mimpi je la)memula aku ingtkan itu account fake..pastu aku pon tnye .....tgok gambar bwh..

pastu bawah2 lagi ade awek2 yang fanatik membalas...ye la...diorang beria comment mcm2..tp fendi tak balas pon..cemane dye nak balas..dye dh sibuk dgn kumpulan balas...balas-balas-balas-

tp mase tu..aku agak kecewa jugak..sbb kumpulan balas tak dapat jadik juara....huhu....cube lagi di maharaja lawak ye...(mcm la kumpulan balas tu nak bace entry aku ni..kuang3..)

0 313 orang mengomen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK