ketahui perangai seseorang(melalui percakapan)

Jumaat, 1 April 2011
Orang yang bercakap sambil tersenyum tanpa henti... 

__sgt pemalu..tiada bakat untuk berlakon watak jahat...tidak pandai menunjukkan reaksi sporting seperti kebanyakkan artis,...

orang yang bercakap sambil melakonkan sesuatu...
xtau nak letak gambo ape...
__seorang yang sgt happening dan pandai berlakon.....

 org yang berckp sambil membelek-belek sesuatu
(tidak boleh duduk diam)

__org yg kuat berfikir....tidak suka berckp terus atau straight...dia perlu berfikir dahulu..supaya ape yg ingin disampai kan atau dickpkan itu semuanye ke arah positif..sgt rajin..apabila marah..sgt berapi-api...(biasanya org seperti ini mempunyai badan yg tough<lelaki>)kaku kalau berlakon...tp masih boleh diasah...

org yang bercakap sambil melihat cermin

__orang yang tak tahu malu..dan sgt mementingkan kecantikkan....<lelaki biasanye membelai rambut>

Orang yang berckp sambil membulatkan mata...
aku search mata bulat kat google..jumpe gambar heliza je..ala..bantai je la...
__Sakit mata..


.tp biasenye kan..org yang berckp tanpa berfikir dahulu ni kurang cerdik..kononnye dye nak fitanah seseorang::contoh::
Lelaki>.....makcik..nape budak tu selalu dtg umah makcik?mentang2 la ade anak dara...
(tp dye tak sedar..yang dye pon selalu dtg umah makcik tu....

Perempuan>....engkau ni pakai cantik2 ni nak goda laki org la tu...
(tp dye tak sedar..yg dye pon selalu nak pakai cantik2...mane ade org nak pakai huduh2..melainkan pelakon cerita hantu)

0 313 orang mengomen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK