HELIZA OH HELIZA...

Ahad, 3 April 2011
eh,sbb ape ak kasi tajuk yg mcm kat atas ni?hehe..nmpk sungguh supen der!cer cite-cer cite..gini..aku nk cite la ni...smalam..aku tunggu mak ak kat busstop..punye la lame giler habaq hang...nak cair mekap aku...then ade sorang mamat ni tetibe je ckp hai kat aku...aku takot gak ar wktu tu..sbb aku ni bukannye biase ckp ngan laki...sekolah aku pon tak campor ngan laki..(tp bukan sekolah methodist ye..)..lepas dye ckp hai...aku pon jwb...wa'alaikummussalam........(konon nk perli la tu)..pastu dye ckp...eh..lupe bg salam...>dalam hati aku--->>aku pedulik hape!..then dye tnye aku..awk ni org mane?...aku pon jwb la yg sepatotnye.then dye jwb..>>saye ni org sini gak..tp saye duduk KL..diskipkan cite..aku malas nk jwb sbnrnye pertanyaan dye tu...aku juz jwb skit2 je..tetibe dye bukak satu ayat yg kelakar..>>awk ni sporting la...kahkahkah..sporting apenye?aku bukannye layan sgt pon mamat tu...pastu aku cume senyum je...malas nak berkata-kata...then dye ckp lagi..>>muka awk ni ade iras2 heliza la sikit2..dan secare sungguh dramatik sekali..aku tergelak mcm nak terkeluar kentut berapi (tak senunuh)...bute ke ape mamat ni? tak same ar dow...tp aku cume gelak dan senyap..itu sahaja..malas nk layan sgt...then dye ckp lagi.>>..care awk senyum tu mcm heliza....then aku jwb...tak de la..heliza tu comel sikit..saye ni comel banyak..kahkah(perasan2)...kalau mamat tu bace la blog aku skrg ni..aku nk begtau kat dye yg aku ni peminat heliza...kalau ko ckp muke aku ni mcm heliza..baik aku minat diri aku sendiri bro...(syok sendiri)..untuk bukti...>>


mase aq kecik..mmg nakal pon...suke buat tgn mcm tu..skrg dh tobat dh.....heheheeh
                              gambo kat facebook

                                                
                                                                    +


                                                                   Heliza   
                                                              = tak sama



                                                                           kan? 
jaoh beze bagai langit ngan bumi..hehe...by the way..korang tgok tak ABPBH semalam?syaheizi sam menang woo!!!...aku mmg minat giller ngan dye......

2 313 orang mengomen:

  1. anisyafrina berkata...:

    ade iras la.... rasanya kalau guna kamera yg same.. mesti nampak same gak.. double LIKE!

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    saye gune kamera digital yg lopek tu je... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK