rindunye nak buat entry mengarut......huhu

Rabu, 27 April 2011

Assalamualaikum….lame giller aq tak post entry..bukannye sehari dua..tp mmg lama gile..haha……nasib baek aku takde pembaca setia..kalau tak…mmg setiap hari la aku kena post….aku sebenarnye bukannye taknak post entry …tp sbb aku ni sibuk sgt dengan karier terbaru aku…selain menulis blog..aku pon kerja jadi jurumekap jugak…eh.korang tak cay eke??takpe2…aku tunjuk hasil kerja aku ni……

Jeng-jeng-jeng…hasil kerja pertama…


Subang aisywarya rai yg sebelah lagi tu hilang kemane tah……aku hentam je la bubuh subang keeling tu…


Hello2..i memang patut berbangga sebab bukan calang2 org yg aku mekapkan ni…..camne2?aq mmg berbakat kan dlm solek menyolek ni..kan kan?ini aku belum tunjk lagi selena Gomezparis Hilton..angelina jolietaylor swift…lady gaga…dan ramai lagila…tp dress up lady gaga tu..aku kasi pakai jubah…biar jadik senonoh sikit…selama ni pakaian melampau kan….tp disebabkan tudung tak disediakan..aku kasi pakai jubah je la….nantikan solekan part 2 dari aku….HIK!;D

0 313 orang mengomen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK