saye ade 5 0rang boyfriend...

Rabu, 6 April 2011



assalam...malas nk wat intro..so aku straight to da point ye...seperti tajuk diatas...bukan bermaksud yg aku sememangnye ade 5 0rang boyfie...malah aku masih single lg..but not available..kalau org tnye aku...(lelaki)..ade boyfie tak?aku akan jwb... ade..5 orang.'''''.perghhh!! playgirl ar ko ni beb!'''*..."aku tak kisah ko nk ckp aku ni playgirl atau papepon..yang penting...aku ni menipu..hahaha.."aku nak tnye sikit..korang dpt ape kalau bercouple??dpt duit ke?kalau dpt duit..aku pon nak gak..tp masalahnye..xdpt pape..lainla kalau bercouple dgn org kaya...kalau boleh aku nak kereta 5 bijik..ngan set barang kemas habib jewels!..tp ade ke jejaka yg sanggup bg tu? "elleh!ko bukannye miss world nak mintak mende2 gitu..perasan je lebih"..ok2..aku tak salahkan sesiape yang bercouple tu.///tp korang penah tak terpikir?kan tuhan dh isytiharkan bahawa..berhubungan sebelum berkahwin(couple) ni adelah haram!..same la mcm makan babi...bile sebut makan babi ni..mesti korang rase geli giller kan?tp bile sebut pasal couple..korang geli tak?huh! no comment..sebab ape couple diharamkan?

sbb nye adelah----mula2..couple---lepas tu dating---lepas tu??.......



 tak semuanya berdating sambil melakukan maksiat yang terkutuk..iaitu zina..tp korang penah tak terpikir bahawa...memandang lelaki atau perempuan yang ajnabi itu adelah zina jika disertai dgn nafsu syahwat?fuhh!bahaye2..sooo...dengerous!tp kadang2 kite (perempuan) cuai dari segi menjaga aurat...hingga kaum lelaki ternampak tubuh atau rambut kita secara tidak sengaja..kalau mcm tu..kat asrama aku..kitorang panggil *terbasi* kalau ade lelaki yang nampak rambot kitorang secara tidak sengaja..tp xtaw la kalau ade yg mengintai tu..ok..jom check it out hukum bg yang melihat secara tidak sengaja@sengaja


--kalau terpandang secara tidak sengaja..>>ianya dikira rezeki..
--kalau memandang untuk mengetahui ape yang terjadi(mungkin perempuan tu menjerit kot)>>makruh
--kalau sengaja memandang kerana ingin memenuhi nafsu mata(skodeng):>>haram
so...dh taw kan..ok beibeh..terima kasih kerana membaca..dan..selamat beramal.!!
JANGAN KLIK!!

0 313 orang mengomen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK