strategy rahsia untuk jana wang churp2..

Rabu, 6 April 2011
sebelum tu..kalau korang ade kene mengena atau pon ade tali persaudaraan dgn churp2..sile close tab ini..sbb nanti korang ngadu kat churp2..mati ar aku..hehe..gurau saje..semalam an..aku check churp2 aku..tengok2 still rm0.00..so..aku wat  la keje giller!..lepas aku buat keje giller tu an..aku check semula kat churp2 aku..sekali tgok..dah dpt earning RM1.00..mmg la sikit..tp sekejap je duit tu bertambah dari rm0.00 ke rm1.00...perwhh!!


..korang nak tau ape keje gile tu??ce citer-ce citer...ok2..aku nk cite ar ni..mula2..aku log in ke CHURP2.. then..aku pon pegi ke salah satu campaign kat situ...





aku klik kat *you are sharing this* di account churp2 ..


pastu aku pon copy url campaign churp2 tu..pastikan itu id sendirik ye..


pastu aku pon pegi serang blog yang ade shoutbox atau shoutmix...aku tulis mcm kat atas tu..bile tuan punye blog bace..kompom ar diorang nak tahu..kenape aku suruh klik kat name aku an?dan bila diorang click..earning churp2 korang akan bertambah..haha..jahat tak aku?tp korang jgn ar ngadu kat churp2..nanti aku kene saman dibawah seksyen 24.80 kerana disabitkan kesalahan menipu duit churp2 sebanyak satu hinggit..


p/s::salah ke kalau buat mcm ni?

2 313 orang mengomen:

  1. Mr Laici berkata...:

    ahahhaa,, cik adik.. tu boleh dikategorikan sebagai spammer taw.. hehe...


    Entry Terbaru: Tips Untuk ChurpChurp

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    eh..ye ke?haha..xmo wat dh!..mekaseh sbb bgtaw..ngee~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK