aku dah ketagih cinta melody!

Ahad, 15 Mei 2011
hari ni ahad...xde cinta melody...frust gile...cite dye best...harap2 la episode x panjang mcm kejora bintang tu..penat aku tunggu....

             aku tgok kan....ngape la tak senonoh sangat gambar ni.(randy tu mcm nak cium bontot melody lak)

aku rase kan..cinta melody tu ala2 je mcm cinta kirana...episode bukan main panjang berjela-jela..
.tp mmg aku tak nafikan..cerita tu mmg best...kalau aku yg jadik melody tu kan best gak..haha..mimpi
tp siapalah aku...aku ni x boleh buat gaya seperti diatas...malu la aku kalau tetiba kena shoot gambar gaya cam tu...(peluk kaki,muka paras punggung)
tak pe la..kita tak leh salahkan Randy Pangalila buat aksi mcm tu...sbb pengarah yg tentukan gaya diorang kan?ok..think positif...
tp sekali lagi aku tak nafikan yang ak pon kadang2 bengang tgok cerita indonesia ni....sbb time terkejut tu..suka sgt terkejut lama2...gezek dye pulak bunyik mcm terkejut..(tp aku tak terkejut pong!)
dan ape yg aku suka pasal cerita indonesia ni...pelakon indonesia yg membawakan watak jahat tu..dapat membuatkan aku menyampah dan meluat ngan diorang...pelakon watak baik pon buatkan aku menyampah gak..sbb kebanyakan pelakon indonesia yang membawakan watak baik ni..sumenye bodoh dan lemah2 belaka...sikit2 nak takut....kalau aku,dah lame aku repot kat polis....haha....tp..tu sume kehendak pengarah..so,pengarah la yang bodoh dan lemah2 itu..kuang3x..


p/s:adik aku sebok nak lappy!....kacau je aku nak tulis entry ni.!

1 313 orang mengomen:

  1. MAKEUP CLASS DI SHAH ALAM!!!
    http://www.facebook.com/event.php?eid=113982102020746

    MAKEUP CLASS DI PULAU PINANG!!!
    http://www.facebook.com/event.php?eid=173619536025779&ref=notif&notif_t=event_wall#wall_posts

    hp: 016-2128740
    FB: Eyra Rizal & Eyra Rizal II

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK