aku kena serang kat facebook gara2 dituduh kacau boyfriend orang...

Isnin, 16 Mei 2011
waktu aku ngah blogwalking kat blog2 comel...tiba2 ade mcg dari chatbox...
(dialog)


GF orang::
plisss jgn kcu mart gy k !!

Aku::
bile aku kaco ko?

GF Orang::
kmu ny cpew !!­ ­
ak mtax jgn gngu mart or chat ngn dye k !!!­ ­
ny gf dye !!­ ­

AKU::
so?
aq xpnh ganggu dye pon
dye yg chat ngan aku dulu
aku lyn je

GF Orang::
owh , klo dye chat ngn koe , koe nk bls r !!­ ­
koe xdew jantan lin kew nk chat !!­ ­

AKU::
ok2..
aq xkan chat ngan pakwe ko tu
aku akan remove dye

GF Orang:
okeyh!!­ ­

AKU::
walaupon sbnrnye dye yg add aku

GF Orang:: 
Tengss 4 evrthng !!­ ­

AKU::
ko jgn pikir aku terhegeh-hegeh kat dye
xde maknenye

GF Orang::
ak bkn pew , ak cmew jeles jew ngox kown chat !!­ ­

AKU::
aq ade panggil dye sayang atau darling ke?

GF Orang::
ak mtax koe jgn chat ngn mart gy !!­ ­

AKU::
okeh
ak pon x hingin nak chat ngan dye

GF Orang::
owh , upew nye adew aty nk pnggil cm uh kew !!­ ­

AKU::
x de la
mksud aku
ak tak panggil mcm tu pon
yg ko nak jelez knape?

GF Orang::
wey , bodh , klo koe adew bf , p2 , ak pnggil bf koe syg2 , koe jeles ark !!!­ ­

AKU::
sori ye
ko ni xphm base ke?

GF Orang::
da taw mart uh da adew gf phal nk chat ngn dye gax !!­ ­

AKU::
aq bg bahasa kiasan pon ko tak paham

GF Orang::
adew ak ksh !!­ ­

AKU::
nampak sgt bahalolnye

GF Orang::
eh , mlot agx2 ckit ...­ ­

AKU::
wei!!

GF Orang::
jgn smpi ak block koe nye fb­ ­

AKU::
aq x hingin pon la kat bf ko tu!!!!
block ar!
aq x kisah pon

GF Orang::
klo koe ttap kcu mart gax !!­ ­
koe taw r pew yg ak akn wt !!­ ­

AKU::
ko nak buat pe?
tolong la
aku tak minat lgsung kat bf ko tu
jgn salah paham
laki lain pon aku layan macam tu gak

GF Orang::
koe jgn menysal 1 ary t !!­ ­

AKU::
aq xkan menyesal

GF Orang::
koe pkir ak xbrani nk wt smew uh !!­ ­

AKU::
ko dtg ar umah aku
aku kasi alamat

GF Orang::
eeeii , umh koe yg bruk uh ..­ ­
 silakan datang

AKU::
eeeiii , pliss r ...­ ­
menjijik kan !!­ ­
cau lu­ ­

AKU::
ko x dtg agi mane ko nak tahu

GF Orang::
pOmpUAn jalanan­ ­

AKU::
aq mmg dh lame x blasah org

GF Orang::
bosia!!­ ­

AKU::
wateva..

GF Orang::
oooo , tkowt seyyh !!­ ­
gedik lbh !!­ ­

AKU::
ko ar gedik
aku pakai tudung
memenuhi syariat
ko tu XPAKAI

GF Orang::
adew ak kch !!­ ­



pgy mmpos r ak pkai kew x!!­ ­

AKU::
Allah ckp,tudung ni wajib bg perempuan

GF Orang::
mk ak xkch , koe plak yg bz body !!­ ­
pahal­ ­

AKU::
kalau x pakai masuk neraka
pastu tunjuk aurat sane-sini
masuk nerake dowh!
ko nak ke?
 
GF Orang::
wey , koe pkir stakat pkai tdung ,tp , mlot cm pukimak jew !!­ ­
lbh baik xpyh pkai tdung r pompn !!­ ­

AKU::
aq xde mencarut pon
ko yg mencarut lebih2

GF Orang::
xdew ker !!­ ­
mlot koe uh cm sial !!­ ­

AKU::
ko yg mula dulu kan?

GF Orang::
koe tnggu koe pmpn !!­ ­

AKU::
mcm2 yg ko sebut
tp aku sabar je
sbb aku ade tuhan(AYAT KONFIDEN TUH!)
ALLAH BOLEH BELA AKU

GF Orang::
koe da kcu bf akuw , koe tnggung r akbt nye !!­ ­


AKU::
ok
aku nak tanggung sgt akibat yg aku tak penah buat langsung
silakan datang umah aku

GF Orang::
bye !!­ ­

AKU::
kita talk face to face

GF Orang::
muak ak tngok mkew koe !!­ ­

AKU::
jgn gaduh kat sini je
tak guna
nmpk sgt pengecut

GF Orang::
ko bkn nye lwa cngt unx !!­ ­

GF Orang::
aq mmg hudoh
ko mmg cun melecun,aku tahu..ko cun..

GF Orang::
koe pkir ak tkowt ke nk jmpe koe !!­ ­


aku::
so...dtg ar jumpe aku
ko nak alamat umah aku?
 
 
Mart is offline. Your messages will be sent to their inbox.
 
aku nak tunjuk ape yang aku mcg ngan pakwe dye tu...tp tgok2 dye dh block aku... T_T 
so aku smpat print screen yang ni je>
awek dye bukak fb dye..sbb tu ar dye tahu yg aku ni ade chat ngan bf dye...tp aku chat biase2 je...dan aku takde tegur dye dulu pon kat chatbox..selalunye..dye dulu yang tegur aku..".siap tnye lagi..makan ke belum?" ..argh!.kalo aku..aku hentam bf je dulu...
 
so...aku ni telah di cop sebagai perampas oleh dia...TOLONGLA!!!...dah la budak tu lagi muda dari aku...tak hensem pulak tu!!..baik aku couple ngan monyet!!kalau bf dye tu kaya gilo2...mmg patut la dye tuduh aku nak rampas!!...tp..sebelah mata pon aku tak pandang!..

8 313 orang mengomen:

  1. cIk IRa berkata...:

    tak usah dilayan org macam tue...kalau dia tak takot utk bersemuka,knapa dia tak set time dan tempat jer...
    siap berdalih lagi...

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    btol2...ade ke patut dye ckp umah saye burok...kata2 sipengecut..

  1. baca dan senyum berkata...:

    mart arifin dah xd dalam senarai carian. dah tukar nama kot

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    tu la...nampak sgt pengecut...huh,..

  1. ツ mIsS NaDEa ツ berkata...:

    ee,,gediknyee pompuan uh..
    aduyaii..
    ee,,pnazz lakk.. =,=

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    btol3..mcm la bf dye tu superb hensem,cute n kaye gilo2...

  1. ツ mIsS NaDEa ツ berkata...:

    haha,,,
    law boipren cinte die sgt2 mcty la die xlyn gurl len ..
    cm bgus sgt jew boipren die uh,,huhu

  1. nelly berkata...:

    jangan layan ~
    lagi dilayan ...
    lagilah dia nek gedik2 ..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK