:alasan...sebab ape aku jarang update blog?

Isnin, 2 Mei 2011
ALASAN PERTAMA>
sebab aku dh sibuk sangat dengan facebook...maklumla...sekarang ni aku masuk contest dari kak farzana farzanto..contest mata kebabomm..bila dh masuk contest tu..mst bercita-cita nak menang kan?so...contest tu membabitkan facebook...gambar yg dipertaruhkan tu..akan kak farzana upload ke page lens mania..dan tugas aku ialah..mencari mangsa2 yang sanggup menge Like gambar aku tu...(harap2 la kak farzana tak baca entry ni)

 by the way..aku nak mintak tolong sikit...
tolong vote untuk saye...
click like ths page>>

then like this picture>>
http://www.facebook.com/pages/Lens-Mania/191076564268491?ref=ts#!/photo.php?fbid=192144130828401&set=a.191273324248815.44662.191076564268491&type=1&theater

pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hehe(amik kesempatan yg ade..yeah!)

ALASAN KE DUA>
sebab aku dah takde idea...otak dah blank..tak tahu nak create entry ape...

ALASAN KE TIGA>
aku lupa nak tulis entry ape..

ALASAN KE EMPAT>
 ok tu je....(ini pon termasuk dalam senarai alasan2 gak..)

munasabah tak alasan aku?

0 313 orang mengomen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK