BEN ASHAARI : BICARA CINTA SEKALI LAGI

Isnin, 16 Mei 2011
klik gambar kalau nak join
walaupon dlm keadaan berkecamuk sbb tengah rebut lappy ngan adik,tp saye tetap eksaited untuk join segmen...

Beri pendapat anda mengenai DUNIA PERCINTAAN
-pendapat saye ialah-
saye tak pernah bercinta,just nak bg pendapat bahawa dalam islam,jika disabitkan kesalahan,bercinta sebelum kahwin tu akan menyebabkan berlakunye maksiat,
ye la,tak de ape2 ikatan,tapi dah panggil sayang la, abang la,cinta la,kekanda la,mcm2...
ditambah pula dgn suara lunak merdu si gadis yang menggoda si teruna...lagi la berdebar jantung,,,ye dok?
belum cukop dengan tu,bila dah bercinta ni..mula la resah gelisah,(tidur tak lena,makan tak lalu,mandi tak basah) rase mcm nak jumpe je setiap hari,tp mengikut kajian saintifik dari saya (proffesor perasan) jika pasangan asik berjumpa je sewaktu bercinta,kehidupan selepas kahwin akan kurang seronoknye...biasela kan,kite ni manusia,cpat muak..tp bab perasaan tu,,no comment..sebab sesetengah orang ni bila dah bercinta tu,,bermati-matian..
so,saye lebih setuju dgn percintaan selepas perkahwinan, [NIKAH DAHUU]

nota-naughty:-->apa yang dicatat diatas adelah hanya pendapat semata-mata...langsung tidak ade maksud mengherdik sesiape..
PEACE NO WAR!

13 313 orang mengomen:

  1. Lulu caldina berkata...:

    semoga mendapat jodoh yang baik..

  1. nadiemsharmz berkata...:

    =)..jln2 cni

  1. mizzkechique berkata...:

    kalau bercinta ikut nafsu mmg bermati-matian la..hehe

    salam ziarah dr segmen Mr.Ben... =)

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    sgt setuju.. :))..thnx sudi singgah.

  1. Fauzie Jasmani berkata...:

    Ehem..ehem..dtg baca cerita chenta..ahaks~

  1. cik Ida berkata...:

    amin.. ^_^

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    fauzi jasmani: mane ade cintanye..haha

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    cik ida: amin :))

  1. hamzah ian berkata...:

    akus tuju gak.. hehehe

  1. aida4eva berkata...:

    cinta allah paling hakiki :)

    mari terbang ke sini <3

    http://aida4eva.blogspot.com

  1. cik faez berkata...:

    haha . cinta bermati-matian yg tidak berpada2 mmg lurh mcm tu .. :)

  1. mcm ni lah berkata...:

    begitulah cinta,. slmt berjaya ,. saya follow blog ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK