ADIK BERADIK JONAS (jonas brothers) BEREBUTKAN AKU!!

Khamis, 19 Mei 2011
HAHAHA!!gille!tgokla!!diorang kemain rebutkan aku..tp sikit pon aku tak layan...haha..
..sebenarnye aku tak reti nak edit2 natang ni...tp kawan aku yg ajar...dye bgtahu satu2 mcm mane nak buat..bile aku dh reti..aku test ar!aku edit guna paint ngan snipping tool je..softwear yg dh sedia ade dlm setiap computer windows7.....
cemane?..perasantantan betul aku ni kan?...aku mmg suka dan minat jonas brothers tu..tambah2 joe jonas....confirm la sbb dye hensem..tapi kan..memang ambik mase tul buat natang ni...kena amik satu2 ayat dye...warna tulisan nak kena sama..lepastu nak snap gmbar kecik dye lak...susah beb!..berpeluh aku...tp kalau yg dh pro tu mungkin senang je bg diorang.tp kalau korang tgok btul2 gambar kat atas..tulisan dye ade senget2...cube korang bandingkan dengan status kat facebook..confirm ade kelainan sikit kan?..kan..
sebenarnye aku nak buat panjang lagi..tp sebab pinggang aku dh lenguh...asik ngadap laptop.penin2!..fuh!..

Nota-Naghty::sebelum ni aku tak pernah pon edit2 mcm ni..baru td kwn aku ajar..ce korang test buat camni lak..saje nak tgok cerita kreativ dari korang lak..heheh

6 313 orang mengomen:

  1. cik AF berkata...:

    edit tu pakai photoshop ea?
    haha. cam real je :P lau speaking lagi nampak real kot D:

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    cik af::bukan pakai photoshop..tp pakai paint,softwear yg dh sedia ade dlm mane2 laptop..

  1. Muhammad Fariq berkata...:

    cane edit??
    kat windows 7 je ke yg ade..

  1. Fªrªޔ Sޔªޔ berkata...:

    beshnyyaaa sudi tak ajar satu persatu..?

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    muhammad fariq:: snipping tool je yg ade kat window 7..kalau paint tu..kat sume window ade..

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    Fªrªޔ Sޔª::boleh je..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK