Gambit SaiFullah CouPle ngan Nera AF9

Sabtu, 28 Mei 2011
yes!akhirnye tercapai gak hajat aku nak type entry pasal AF ni...haha..korang mesti tgok kan Af yang sedang berlangsung sekarang ni...mungkin time korang bace entry aku ni..AF dah abis..Cerita sebenarnye Azri ni sukakan Nera,tapi cintanye tak diterima kot...Erul la yg cerita..eh,bukan erul cite kat aku,tapi erul cite kat diari AF la..haha..then time Azri nyanyi tu..video kat belakang tunjuk yang Nera ngah date ngan Gambit..haha...serabai je...berlakon je tu..rillex ar kan..gambit tu pon memang pelakon...paling kelakar sekali...Time Hazama nak perform..pihak AF tunjuk iklan KAW TIM!..fesyen Rambut Hazama kononnye dah jadik ikutan...paling membuatkan lagi terbahak-bahak..Eric Leong pon tiru Rambut KAW TIM!..haha  korang pon confirm la boleh bayangkan kalau Eric Leong yang botak tu pakai rambut mcm Hazama..mesti ar rambut palsu beb!.hhahaha
  • KAW TIM...DIJAMIN HALALAN TOYYIBA!

  • Nota-Naughty:: Ramai facebooker yg ckp,Hazama bakal Juara...aku pon rase gitu gak..macammane ngan korang
  • p/s:masih sedih sebab takleh nak masukkan gambar dlm posting..


  • FINA DAPAT IMUNITI!!

5 313 orang mengomen:

  1. Mohd Ridhuan berkata...:

    hehehhehe...
    xikut perkmbgan pun bab2 ni...
    tp dengar2...
    si nera ni mmg cun...
    hehhehe

  1. Ini Kisah Tia berkata...:

    haha . tang Eric Leong tiru rambut hazama tu memang kelaka gile . macam pehlik aje . haha !


    Lagi Lagi Berat Blog - Penting Okey!

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    Muhd Ridhuan:: memang pon..mcm amoi..

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    Ini Kisah Tia::memang pelik..sbb eric leong tu sbnrnye butak..haha

  1. Tanpa Nama berkata...:

    greetings hanim-roslan.blogspot.com admin found your blog via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer back link service seo optimise backlink service instant backlinks Take care. steve

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK