GULA-GULA pleasela.... |jgn kasi K-POP gelak terbahak-bahak kat ko|

Selasa, 10 Mei 2011
                                                     background amik yg snsd punye...
ape mksud kongkong | suke gitu ek?hehe....
kalau artis2 K-POP tgok persmbahan diorang,kompom gelak terbahak-bahak punyer...gaya bukan main mcm K-POP kot....tp suara mcm wadafak!!...
korang silakan la dgr sndiri lagu dari group M-POP ni...


 taksedap langsung...bak kata GIRLEYEDBROWN...
.|tak mcm lagu K-POP langsung...mcm lagu dangdut ade ar..|...hahaha
dalam facebook mmg aku dh search page group Gula Gula tu....siap ade page yg Anti Gula Gula lg...

nasihat aku:stop la tiru K-POP ni...korang buat la identity dan dress up sndiri...korang skrg kat Negara Islam..bukannye Kafir mcm korea tu.mane la boleh seksi2...nanti jadik santapan mata si Lelaki kang...korang gak dpt dosa...yg kafir tu toksah kira la...dye dh mmg jadik kayu api lam neraka dah.....hadohaih!....dh kena marah ngan |HITLER| pon...x serik2 lagi ke?

p/s:: aku ade dpt gambar sorang minah ni..dipercayai adelah salah seorang ahli kumpulan Gula Gula..mmg mantopp gile ar body dye..tp sehelai benang pon tak ade atas badan dye..kalau korang nak tgok.. 
KLIK SINI > ^_^



PEACE NO WAR

6 313 orang mengomen:

  1. Kilopop berkata...:

    teruk betul diorg..
    buat malu kaum jer la.

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    nak wat cane..diorang dah takde rase malu....

  1. nelly berkata...:

    geli !!

  1. Farhan Zulhusmi berkata...:

    emmm...emmm...
    xtaw nak ckp apa...
    InsyaAllah...
    Allah akan buka pintu hatinya...amin..

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    nelly: betul2...xmcm k-pop lgsung...mcm minah dangdut ade ar..

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    farhan: amin.... :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK