jasmine slalu hepi dah insaf?

Ahad, 8 Mei 2011
suatu mase dahulu....dunia blog pernah bergegar dgn berita bahawa wujudnye akaun facebook mnusia yg mempersendakan Nabi Muhammad...iaitu Jasmine slalu hepi....hepi ke?
kita imbas semula wall facebook nye yang menimbulkan kontroversi...







dan jangan terkejut bila saye kate dye dah insaf...eh..dye dah insaf ke??
papepon..jom kite checkitout wall dye...
_
_
_
_
_
_
_
_






mmg betulla dye dah insaf....nak kan bukti yg kukuh?









tp dye tak mengaku bahawa dye tu jasmine yg pernah menghina Rasullullah...mungkin malu....






by the way...dye mmg dah alim gila2 dh sekarang...album dye penuh dgn gambar kartun dan perempuan bertudung..
+
+
.ok..dah!...cukop2...sbnrnye...kita tak tahu mane satu fb sebenar Jasmine slalu hepi..haha...sbb fb yg name mcm tu mmg banyak gile..<.tgok gmbr bawah>
+
+
+



aku pon tak tahu mane satu dye..ramai bebenor..hahaha!!








2 313 orang mengomen:

  1. shigellazoster berkata...:

    huhu.... kenape la jasmine selalu hepi yang bertudung tu guna nama yang sama... erm.. tah ape2 je.. tah2.. orang yang sama juga.. tapi dalam akaun yang berbeza dgn watak yang berbeza.. :)

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    taknak plak dye tukar name an?mmg bnyk tul kemungkinan... :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK