kau masukkan je batang dye..

Selasa, 17 Mei 2011


ni nak cerita tentang gotong royong hari tu..aku dh lame sbnrnye nak cerita pasal ni..tp agak malu sedikit...hukhuk...takpe..chill la kan?..
once upon a time...cewwah!..
waktu gotong royong biase la kan...mcm2 yg nak dibersihkan..tp waktu tu mmg aku malas gile...tak de mood lak tu...kena basuh rumah lagi...halaman lagi...so..aku dengan bangga nye menyuruh kwn aku yg lebih muda 2 tahun dari aku..kitorang ni budak baik..mane ade pikir2 kuning ni..hehe..opps!!..itu punch line..sat lagi aku bgtaw...
mcm ni..aku suruh kwn aku basuh rumah tu..kalau nak basuh..msti la guna kan paip kan...then kwn aku nak masukkan batang paip ke saluran air....kawan aku ckp mcm ni>

KAWAN AKU::kak hanim..macam mane nak masukkan batang dye ni?lubang kecik sgt la..
AKU:erm....cuba test skali lagi...buat la bnyak2 kali..kang muat la tu...
KAWAN AKU::tak muat jugakla...
AKU::pegi amik yg lain la....
kawan aku pon pegi cari saluran yg lain..yg lebih besar supaya muat...
KAWAN AKU::yang ni besar sgt la lubang dia..langsung tak matching dengan batang..
AKU::aishh!!..susahnye nak cari yang secocok ni...
KAWAN AKU::guna yg tadi la..lubang dia kecik sikit...
AKU::ko besarkan je lubang tu guna pisau...ataupon ko amik kayu yg besar sikit..jolok2..kasi tambah besar..
KAWAN AKU::humang aih!!!..terpancut air!!!(air dari kepala paip)

tp sedang kitorang bercakap pasal lubang dan batang tu..ade sekumpulan budak laki yg dengar...kitorang pelikla..asal dye tergelak-terbahak-bahak...kitorang pon buat derk je.....tetibe ade sorang mamat ni tegur...
"eh,korang memang suka cakap lucah ke?"'
omaigod..haha..rupanye kekuningan otak dye sudah membara...aku ckp lain dye pikir lain...so..korang tgok la sndiri dalam cerita ni..sape yg bersalah?..

NOTA-NAUGHTY::aku memang fail dalam subjek Sains Rumah Tangga..hahaha

malunye bile bace balik entry ni!!..nak tutop muke guna kuali!!!!

11 313 orang mengomen:

  1. mizzkechique berkata...:

    haha..yg otak kuning kalau dengar mmg suke tafsir mende kuning gak...

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    dah mindset diorang kot..heheh

  1. mad khaz berkata...:

    hahaha. xleh watpe lah,otak masing2 :P

  1. no_answer berkata...:

    wahhh ! dah cakap mcm tuh , aku pun pk laen !

    wakakakaa

  1. kucing berkata...:

    gua memang pikir cam budak 2...
    haha

    walaupon gua inesen

  1. cIk IRa berkata...:

    masyaAllah...
    tak paham point percakapan,tetibe mencelah...
    otak biru tol! hahaha...
    kalau ira la,ketawakan diorg alek... :)

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    mad khaz:: otak terlampau bijak...mentang2 la lulus subjek sains rumahtangga..hehe

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    no_answer::ouh..rupenye u la budak yg ketawakan kitorang tu ek??nk kena babab ni!..haha

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    kucing:: u memang!.. hehe

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    cik Ira:: nak ketawakan mcm mane..kite pon xtaw motif..sbb ape diorang gelak tu..haha

  1. Finaz Jaafar berkata...:

    ni brgantung pd otak owg gk nih..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK