kenapa blogger aku takleh nak masukkan gambar dalam post ek?

Jumaat, 27 Mei 2011
kenape?aku takleh nak masukkan gambar?kenapa?tu je nak tnye.sebab time klik kat attach file tu,dye jadik kosong,..xde gambar...adeh!nak wat cane ni!..tak best ar kalau post tak de gambar.....tolong jawab kat komen dibawah please.e......


aku cume nak tunjukkan gambar aku time hingusan2 dulu je...salah satunye ialah gambar ni->  KLIK DISINI..

itu gambar time makcik aku kawen dulu..aku pon duk celah diorang..nak pemes gak..haha..dan gambar time aku baby->  KLIK DISINI
kalau dah ok blog aku ni..kompom dah beriban gambar time aku hingusan aku post...
BTW!..kenapa takleh letak gambar dlm entry ni?!!

Nota-Naughty:aku frust!sbb takleh letak gambar!

2 313 orang mengomen:

  1. Hanim Mahali berkata...:

    hehehe... saya pun tak tau sebab pe jadi camtu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK