maharaja lawak mendapat pengaruh yang kuat di facebook

Ahad, 1 Mei 2011
assalamualaikum....
tadi an...waktu tgh boring2...aku jenjalan dlm facebook...tgok page2 sambil cari idea untuk tulis entry....tibe2 aku jumpe beberapa page ni>

akta mail lambung


tarian kebudayaan

zizan terkangkang abis!
ni dh mcm adik beradik pak pandir dh ni
ok..yg tu je aku nak tunjuk....bnyk lagi yg lain..rajin tul diorang buat sume page ni....yang aku tunjuk ni cuma dari kumpulan jozan je...ade lagi dari group lain...aku ingatkan name group je yg jadik tajuk page...rupanya skrip yg terselit-selit pon diorang buat tajuk page...by the way....korang mmg kreativ...hahaha

                             maharaja lawak>jozan musim ke4..

0 313 orang mengomen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK