Pertanyaan yang membuatkan aku off chatbox!

Sabtu, 28 Mei 2011
 mesti ramai yang mengalami perkara yang sama macam aku..memang la pertanyaan tu bagus,mengambil berat and bla bla bla...whatever.memang la bagus..tapi jangan la selalu tanye..fedup gile taw!..antara pertanyaan yang selalu mamat2 entah mane2 suke tanye adelah

  •  ngah watpe tu?-->
(aku boleh jawab)
  • Dah makan ke belum?-->
(pagi tadi dia dah tanye)
  • Awak makan Ape?-->
(terlalu banyak makanan..rase malas nak jawab)
  • awak duduk kat mane?-->
(semalam dia dah tanye...ape?dia ingat aku ni selalu pindah2 umah ke?)
  • Awak dah ade bOyfriend?-->
(bulan lepas kau dah tanye!)..tapi aku buat2 cool...aku jawab...tak ade...
  • BoyFriend awak duduk kat mane?-->
(korang rase aku kena jawab ape ngan soalan ni?)

ye la..tak jawab kang dye cakap aku ni sombong lak..tak mesra alam..perasan and macam2...so,aku layann~..tapi bile pertanyaan bodoh tu dah sampai ke tahap kritikal..dengan itu,aku terus mengambil keputusan yang drastik untuk mengeOff Chatbox..huh!Lega~


Nota-Naughty::gembiranye!!..sebab akhirnye aku dh jumpe fb Mart Ariffin..mamat yang GF dye tu marah kat aku tuuu...alamak...terabor ayat!ni ha fb dye -->
  http://www.facebook.com/profile.php?id=100001480411416

4 313 orang mengomen:

  1. Mohd Ridhuan berkata...:

    hahhahahha...
    org ni slalu lupe,,,,
    tu duk tanye soalan yang same kekdg...
    hehhehe

  1. Finaz Jaafar berkata...:

    kite pun menyirap kalau ada insan yang macam ni,,tanye bodoh2 jeh

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    Muhd Ridhwan:: dh xde benda dh kt nk tnye..

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    Finaz :: taktik untuk mengorat tu..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK