susahnye aku nak follow org!

Sabtu, 14 Mei 2011
sekarang ni aku guna netbook la...terlalu kecik untuk decorate blog...so...blog aku mungkin agak berserabut kot.huahuahua..dan salah satu masalah yg menjadik faktor yg menyebabkan aku sukar nak follow org adalah....ruang follower aku kat blog langsung xnmpk kalau gune netbook ni...eishh!! geramnye....so,aku pon amik keputusan check follower yg sudi follow blog cabuk aku ni kat dashboard je..alih2..aku nmpk salah seorang blogger yg kompom korang kenal punyer....follow aku...hahaha..-batak sekejap..
bro ben la yg follow aku..heheh..mekaseh bro!...
buat korang2..please jgn ckp aku jakun sbb kena follow dek blogger famous..haha..sekurang-kurangnye..kena follow oleh blogger famous ni..x ke kite kena tempias same? haha..ok2..cukop2 perasan!..
untuk smbungan cerita yg tergendala td...aku punye ruang follower kat blog xnmpk langsung..ghaib la!...nak bukti bahawa aku xnmpak??....jap.aku nak upload gmbar jap...
+
+
+
ha..btulkan..kosong!...

malah bukan follower blog aku je yg kosong...bahkan blog org lain pon..contoh-


biasenye kan kalau kat ruang2 follower ade muka2 org yg follow kite kan..mcm ni>


                                            ( amik yang BRO ADAMXIS punye gambor)......heheh
tp..aku langsung xdok!...so..kepada blogger2...buat mase ni..yg xde button follow mcm ni>(tgok gmbr bwh)
ataupon butang follow yg buat sndiri mcm ni>(gmbr bwh)

mmg aku susah nak follow..kihkihkih....(gelak kejahatan merewang)
..nanti pandai2 la aku bukak laptop mak atau ayah aku untuk follow blog yg tergendala itu!!...

p/s:pasni...kalau cik epal plak yg follow aku,...aku nak buat batak lagi..hakhak..suke ati ar...


4 313 orang mengomen:

  1. nelly berkata...:

    mari follow2 ..hehehehehe

  1. af sembilan berkata...:

    bce blog ku je..xyh folow :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK