Tips untuk jadi hot dan stylish! ®

Rabu, 25 Mei 2011



Sekarang ni ramai yang beranggapan bahawa gadis yang seksi je hot…tp anda sbnrnye ade juga peluang untuk menjadi salah satu idaman lelaki semalaysia...eyh!..lelaki skarang ni ramai yg sukakan gadis bertudung...mybe Nampak manis kot..haha.. wallahua’lam.. tapi,asalkan korang ‘superb’ atau ‘super girl’..confirm akan dikategorikan sebagai hot girl but not hotchick!bhahaha...ok2.langkah2 untuk menjadi hotgirl adelah...jeng-jeng-jeng

1:pastikan pakaian korang semuanye stylish,and superb..dan wajib matching dengan beg ataupon segala aksesori..dapatkan nasihat daripada pakar stylish ataupon majalah...

2:baca majalah atau youtube tentang tutorial untuk bermakeup..tambahkan pengetahuan korang tentang bab2 bermakeup..

3:belajar berjalan cat walk...dan pastikan anda berjalan catwalk walau dimanapon anda berada..elakkan memakai heels jika tiade asas ataupon tanpa latihan catwalk with heels..kerana dikhuatiri,anda mungkin akan memalukan diri sndiri jika terjatuh..disamping akan mengurangkan popularity anda sebagai ‘hot girl’..

4:jika ade lelaki yang meminati anda..jangan terus dilayan dan jangan buatkan sidia berpikiran bahawa anda menyukainye...just senyum dan jawab pertanyaannye..dan pastikan anda menarik perhatian semua lelaki kalau anda mahukan glamour..

5:jangan menjadi terlalu desperate dan plastic untuk merebut gelaran hotgirl...anda mestilah peramah dan bersikap terbuka ..(macam artis)..semakin peramah seseorang artist tu.semakin ramai la peminat..

6:asset yang paling penting untuk hotgirl ialah kecantikkan,tapi jangan risau..sekarang ni bnyk produk atau makeup yg berkualiti tinggi disamping lebih mencantikkan wajah..

7:belajar bercakap bahasa ingeris dengan lancar dan teratur...

8:pastikan anda sentiase mengikuti fesyen2 terbaru...

p/s::lelaki biase akan kurang konfiden untuk mengorat awek yang high class...melainkan jika lelaki tu sendiri yang high class...so korang ade chance la nak dapatkan mamat yg high class jugak..                        

high class::   
1:kaya J©
2:hensem J®
3:sumenye high2 la habaq hang!! ™
                                                                                                                                                                            
                                                           

3 313 orang mengomen:

  1. NurAmal berkata...:

    hehe... bleh dpt laki hot gak ah kalau wat ceni?

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    haha...boleh kot..

  1. Finaz Jaafar berkata...:

    huahuahua..susah la nk follow..takpelah taknak lelaki hot..nak yang cool!!kihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK