umur aku 16 laaa....!!

Isnin, 2 Mei 2011
aku tgh bengang n panas gile skarang ni..tp masih boleh dikawal...ade ke patot...muka aku yg 16 tahun ni...diorang boleh ckp mcm muka umur 19...mak aihh!!jauh tu..huhu..tanak2.....apakah suratan takdir ku dpt muka yg lebih berumur...hahaha
"ek elleh,tu pon nak sedey...rilek2 suda ar.."
aq tak sedih pon...aku cuma marah je.. eh...suka hati aku ar..perasaan aku.
"ok2..ini sbnrnye bukannye entry marah2...aku tak kesah pon org ckp muka aku ni mcm umur berapa pon...tp jgn la lebih dari 50 tahun..melampau ar tu...ok2...dipendekkan cerita...sebenarnye aku nak cerita pasal sorang makcik ni...aku jumpa kat butik marjan mende tah name butik tu..lupe...hahaha.sipromotter atau tukang layan pelanggan kat situ pon tegur..
"akak nak cari barang ape?"
pastu makcik tu teros marah!..."eh..kau hengat..aku ni umur 30 tahun ke?ha??!!"
"eh..salah ke saye panggil akak?"
"kalau kau nak panggil akak tu..agak2 ar sikit..umur aku baru je 25....aku rase same je mcm umur kau!"
"maaf ye kak..umur saye 17..."
by the way....aku tgok promotter tu pon mcm dh umur 25 atau keatas..haha...
ok2..kite habiskan bab tu...aku ni sbnrnye kan...nak buat vlog..hehe..sesuai ke blogger bawahan mcm aku ni nak buat vlog?follower baru secoit..itu belum pembaca setia lagi...entah ade..entah tidak..maklumla...aku ni bukannye pandai sgt bab penulisan...walaupon dalam kelas sastera..aku selalu dpt markah tinggi..<saje nak riak...tp dalam bab bergossip..mmg markah to the top la gamaknye..haha....ok..korang nak tahu tak aku suke gossip pasal ape?
CECITE_CECITE


aku suke gossip pasal org dalam fb la..haha..lepas ni korang jgn la delete aku dari pren korang lak ye...bile aku add je sesorang itu atau seseorang itu menge Add aku...aku akan terus ke gambar dye..kalau comel.aku akan komen.."alolo....comeynye dye.."tp kalo tak comel..aku tak komen...dan aku ni suke check gambar dye...same ade dye gune photshop ataupon tidak...maklumla...zaman sekarang ni makin canggih...mata sepet jadi bulat..bibir maikel jeksen jadi bibir angeline jolie...hidung siti sarah..jadi hidung megan fox...kan kan?
aku pulak?eh..aku tak penah edit gambar guna photoshop...tak caye?cube korang teliti gambar aku betul2...aku just edit nak kasi gambar nampak menarik..bukan kasi muka nmpk cantik..hehe..ok..berbalik kpd photoshop ni...sbnrnye aku tak tahu langsung natang ape tu photoshop..phtoshoot aku tahu la...so...manusia yg bertanggungjawab mengajar akupasal photoshop ni sbnrnye adelah Aina dotdot....takyah backlink la...
http://aina-ahmad.blogspot.com/ ...lepas je dye ajar aku kaedah photoshop ni..aku terus pandai memerhati gmbr org...kadang2 aku terfikir gak...jadik ape kalau aku jaga tepi kain orang ha?Lu pikir la sndiri..

2 313 orang mengomen:

  1. srikandi cinta berkata...:

    hehe..okey ape..at least, nampak la yg awk ni mcm mature..akak plak dah 18, tapi bila pergi mana2 selalu org akan tanya, "sekolah tingkatan 1 ker?? ".. hadoii, tension tol..hehehe

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    hhaha..matang la konon...nani bile dh jd nenek..org ckp mcm dah ade cicit..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK