Yang Lawak pasal kentut

Jumaat, 30 September 2011
Sesuatu yang lawak pasal kentut yang korang kena ambik tahu supaya korang tahu bahawa kentut tuh lawak..

  •   Budak kecik anggap kentut adelah sesuatu perkara yang lawak,tak caya,kentut kat bebudak,mesti diorang kemain gelak-gelak sampai tak hingat..

  •   Terdapat variasi bunyi kentut,ade yang berbunyi panjang meleret-leret,pendek tersemput-semput,bergegar seisi alam,dan sebagainye.....

  •   Kebanyakkan orang akan merasa lega dan puas hati apabila kentut,tapi mampuih la nak ngaku,kena pulak bau macam telur tembelang..eeeeeeeeee

  •   Kalau awek korang terkentut,korang akan pura-pura buat tak tahu.dan kalau tau pon korang akan buat tak kisah,.walaupon sebenarnye agak lawak gak,.gelak dalam hati je lah..

  •   kalau orang tua pulak yang terkentut pon korang akan buat-buat bodoh tak heran,.kurang hajo la nak gelakkan depan-depan, ye tak?takkan mende ni pon nak kena bagitau.

  •   Kalau budak kecik yang gelakkan orang tua kentut tu lain cerita la pulak,nama pon budak kecik,lagi pon,pada budak kecik,kentut itu cool..(rujuk no.1)

  •   Kentut berfungsi sebagai signal untuk bagitahu yang korang mengalami tanda untuk yuk-yuk(berak).kirenye takdela korang terukk-ukk tanpa sedar..
 
  •   kentut menunjukkan korang masih hidup,.dan nikmatila kentut,dengan kata lain...”kentut mesti terus,barula ceria kehidupan..”

Nota-naughty: kotor betul entry aku hari ni...wekkkkkkkkk...

2 313 orang mengomen:

  1. JIJI YU berkata...:

    kentut dpn mak mertua cari nahas jgk namanya

  1. 'Aisya Salim berkata...:

    dah kentut kena pandai cover ; )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK