Aktiviti terbaru saya

Sabtu, 1 Oktober 2011
2 minggu lepas..sepupu aku yang tentera laut tu kawen.....best gak majlis tu..ramai tentera datang wat perarakan..

ini la sepupu aku...sepupu aku yang lelaki tu....hensem tak sepupu aku...

dua2 ni sepupu aku..yang pakai baju tentera tu la pengantin...ehehe..muka nak dekat same da..dua2 ade rupa hindustan


time ni la diorang buat mende tah...mcm merasmikan perkawinan kot...aku pon tak tahu...

ni sepupu ngan nenek aku...diorang bergambar kat kek kawen..cantik tak nenek aku...kacukkan arab ngan indon tu......


ni sepupu and adik aku..adik aku yang laki tu...time ni adek aku ngan team dye main kompang kawen..


ni dua2 cousin aku...



yang kat sebelah tudung pink tu baru la aku.haaha...dari adi asik tunjuk gambar orang kan..meh aku tunjuk gambar aku sendiri...

gambar ni bergegar sikit..eeeheehe..yang paling tinggi pakai baju warna pink tu kacukkan pakistan..lawa giler..macam arab..aku panggil dye kakak cantik..


ni sepupu belah2 sana..sepupu aku sumenye yang tengah berdiri..aku sorang je duduk..aha



sebelum kenduri tu kitorang sempat tengok gajah sat..gambar aku yang pakai selendang biru and baju putih tu
...eehe..saje nak bgtau..nanti korang salah anggap yang gajah tu aku..haha..maklumla..aku kan gemuk..

ni gambar aku berangan semalam..saje nak tunjuk..aaahahaha..





 
bye.....see ya...



0 313 orang mengomen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK