ADAKAH ANDA HIPOKRIT…

Ahad, 20 Mei 2012

Dimulakan dengan bismillah…

Ketahui tanda2 bahawa anda ni hipokrit ataupon tidak,sila jawab soalan dibawah

Time makan depan orang,korang kemain sopan dan beradab like crazy,macam perempuan/teruna melayu terakhir,tapi,bile korang makan sensorang,korang mula la kuarkan bunyi2 yang annoying dan tak sedap didengar,sedangkan korang tahu,even korang sorang2 pon,masih ada yang Maha melihat..
        YA / TIDAK

Time tengah hampir nak terkentut,kiranya sipi-sipi je lagi nak keluar angin depan orang,korang tahankan jugak angin tu dari terkeluar. then,korang siap boleh senyum lagi,padahal memang dah tak tertahan dah,
-         YA / TIDAK

Time depan orang,korang kemain lagi cakap,’jap eh,saye nak solat jap,nanti terlambat,dosa lak,’..sedangkan,time sorang –sorang kat rumah,korang pedulik ape,solat zohor pukul 3 setengah,
-         YA / TIDAK

Time depan orang,korang kemain cakap, ‘sorry,Im vegetarian,I tak makan daging,’ … ‘sorry,KFC dengan mekdi menggemukkan,I jaga badan’.sedangkan,time sensorang,korang melantak habis tak kirela mekdi ke,kfc ke,pijahak ke,domino ke,korang pedulik ape,dah gemuk baru menyesal kan…
-         YA / TIDAK

Dalam pesbuk siap buat announcement, ‘saye dah makin gemuk la,kfc punye pasalla ni,I hate all an instant food right now,’..padahal badan super duper skinny..konon nak dapatkan perhatian la tu,jaga badan la tu konon..
-         YA / TIDAK

Ok,aku dah takde idea dah nak tulis ape..

1-Jika kebanyakkan jawapan anda YA       – anda ni hipokrit,sukakan perhatian,
2-Jika kebanyakkan jawapan anda TIDAK – Tahniah…sebab anda baca shaja tanpa   memilih jawapan,jawapan anda sememangnya YA,baca semula nombor 1..hehe

Disudahi dengan Alhamdulillah

Nota-naughty – oh tidak…I dah makin gemuk sekarang,I hate kfc…sooooooo annoying..




0 313 orang mengomen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK