Allison Harvard – peserta America’s Next Top Model all star

Jumaat, 18 Mei 2012



Allison adalah salah seorang peserta America’s next top model cycle 12 and America’s next top model all star,aku sajeje nak tulis tentang diri dia sebab aku amat adore dia sebab perangai dan tingkah laku dia yang amat pendiam dalam America’s next top model cycle 12,aku minat dia since cycle 12 mula-mula ditayangkan, mungkin dia sorang yang paling baik dan tak pernah bergaduh during competition.. ,dia ada perwatakkan yang unik dan mempunyai vampire’s vision –- ,  because she’s paranoid to sunshine or terik mentari yang sgt  terang,  tapi Allison ni selalu dapat tempat ke2 sebab bagi judges  , , cahaya adalah rakan baik kepada model supaya dapat lebih menyerlahkan kulit,tetapi pada Allison,cahaya adalah ‘enemy’ ,sebab tu la dia tak dapat tempat pertama,tapi tempat ke2 tu kire not bad la kan..

She’s not just unique, but also genuine,  seorang yang pendiam and not talkative ,compared to the other contestant, contestant lain have a badly attitude sikit la,macam suka bergaduh,bersikap bipolar ,sebab tu la Allison ni agak special to me,,and her eyes la part yang aku paling adore,sebab mata bulat,..kecantikkan matanya la yang banyak menyebabkan dia menang challenge supermodel dan dapat shot terbaik..plus,dia tak minum arak taw..

Satu lagi perangai pelik yang menjadikan dia unik adalah ,dia obsess pada darah,time mak dia pregnant kan dia,mungkin mak dia minat tengok cerita vampire kot..

Time challenge supermodel membuat lagu sendiri,lagu si Allison ni agak spoil la sebab tak best pon,tapi,bila diedit-edit,best plak dengar..dan sebab lagunya a little bit spoil la dia tak menang cabaran kompos lagu ni,tapi time music video untuk lagu ni,dia memang the best ,sebab mata la she won this challenge about music video,,sampaikan juri jatuh hati dengan matanya,.jom checkidaut music video Allison Harvard above,..




According from her story,this song inspired by ayahnya yang dah passed away,thts why la music video nye agak creepy ,judges named this music video  as weirdly beautiful.. tapi tajuk lagu adalah Underwater ,..

Dalam music video Allison ni,perasan tak, ade Tyra Banks dan yang kecik tu adalah internet phenomenal,  .mereka berdua Cuma penyeri music video ni,kirenye macam extra actor la dalam MV ni,tapi shot diantara supermodel dan extra actor diambil berlainan waktu.

Nota-naughty – America’s Next Top model All Star adalah gabungan kesemua model from cycle 1 untill 18..but,seorang sahaja dipilihdari satu-satu cycle ..

Vampire’s vision – penglihatan Pontianak
Paranoid               - rasa takut
Obsess                  - bersikap keterlaluan terhadap sesuatu
Bipolar                  -  melibatkan dua buah negara atau kumpulan dan lain-lain.





0 313 orang mengomen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK