Bagaimana menjadi kawaii

Khamis, 21 Jun 2012
aku sebenarnye baru tau maksud kawaii ni. ...sajeje nak share cemana nak jd kawaii tapi still berlandaskan agama..


  • muslimah pon boleh jd kawai dengan menambah aksessori seperti brooch reben di selendang,jgn keterlaluan,less is beautifull..
  • gadget2 seperti cell phone boleh dihias dengan sesuatu yg comel seperti hello kitty etc..
  • make-up jgn keterlaluan,natural is prettier..jgn sesekali pakai eyeshadow yg gelap..sekadar white eyeliner and sedikit gel eyeliner berwarna hitam diatas kelopak mata..lipstick or lipsgloss yg berwarna pink natural untuk keserian shj..
  • bila ketawa,tutup mulut,means bukan mcm awek gedik,but solehah..
  • sentiasa senyum even ada masalah tapi bertempat
  • lemah lembut and sukakan haiwan comel seperti kucing,panda etc
  • gunakan accessories yg simple di muka seperti spec cute..simple kann
  • kekalkan muka comel kalau merajuk..
  • jaga kebersihan..
  • sukakan kanak-kanak
  • bercakap dengan suara lembut 
  • sukakan warna yg ceria seperti pink
  • jangan sesekali jalan kengkang...
  • berperwatakkan seperti budak-tanpa keterlaluan..



2 313 orang mengomen:

  1. Blog Epic Scene berkata...:

    haha..senang je..love pink and live with pink

  1. ❀Hanim_RosLan❀ berkata...:

    hak ah..betul gak tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK