Gadis yang bergantung pada make-up untuk cantik

Isnin, 25 Jun 2012


ramai tak percaya bahawa wanita diatas ni adelah org yg same,tapi yg sebenarnya,memang org yg sama








Marilyn Monroe sebelum dan selepas makeup

aku tanpa mak-up papepon..hahaha..dark circle... -abaikan-

''setiap perempuan sebenarnya amat sukakan cantik..kalau boleh,setiap hari nak orang pandang dia cantik..bukan untuk lelaki je,malah untuk diri sendiri..bila cantik..kami puas''
kata2 yang biase dengar,tapi sejauh mana kebenarannya,memang benar,bukannya nak mengaut kepujian,atau nak menarik perhatian,tetapi atas dasar kepuasan diri sendiri,tapi kecantikkan natural bukan semua ade..

apepon,kecantikkan wajah sekadar subjektif..lagipon,tua nanti berkedot gak..
takde ape milik kita,semuanya milik Allah..semua yang ada Allah yang punya
Tuhan pinjam kan sekejap je..Tuhan boleh tarik bila-bila masa..

petua cantik - makan ayam kampong dara.
                   - jangan tidur pagi,lepas asar
                   - sentiasa senyum
                   google sendiri
kalau wajah cantik,jagalah ia,kalau tak cantik,peliharalah ia..percayalah..setiap perempuan dilahirkan dengan kecantikkan tersendiri..

nota-naughty - kecantikkan hati  yg hakiki

7 313 orang mengomen:

  1. CINTA UNTUK KITA berkata...:

    tak apa.. tak mekap pun cntik da.. :)

  1. cik najihah berkata...:

    sekali tengok awak mcm heliza ;)

  1. Phat berkata...:

    x semesti make up tu cantik hehe

  1. ayie zaharuddin berkata...:

    hahaha takutt..setuju dengan sume komen di atas. heheh

  1. aizamia3 berkata...:

    macam akak.. tak minat make up.. ;) tapi apa-apapun kecantikan luaran biarlah seiring dengan kecantikan dalaman..

  1. Faizul Osman berkata...:

    sy suka org yg cantik natural... tak payah nak make up sngt....

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

  1. unGu berkata...:

    yang penting hati,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK