story about sicomel

Khamis, 21 Jun 2012
kenalkann kawan2 and reader-reader..my cutest cat...a.k.a suami tiri..eh..haha

comel kann....ini time dia duk tengok cicak,..comel sgt..aku selalu duk cium2 dia sampai dia rimas

ini sesi fotography dalam bilik...
ini time dia tidur..memang aku suka kacau kalau dia tengah tidur...terserlah kecomelan


ini pula time dia nak test bukak ikatan kat tiang,aku sajeje ikat dia,pasal dia suka keluar rumah,kat luar tu biawak besar2 mcm alligator..mcm manela nak lepaskan sicomel ni..






ini sewaktu dia kacau barang aku,time aku snap ni dia tak sedar aku kat belakang,lepas dengar bunyi kamera,dia pandang kat aku then terus lari..haha..kantoii




dia memang macam ni,suka punahkan barang mainan..aku kasi bear,memang rabak bear tu dia gigit..

nota-naughty - sicomel aku ni sgt cerdik and panas baran..dia pandai mengamuk kalau orang tak kasi ape yg dia nak

3 313 orang mengomen:

  1. Phat berkata...:

    alolo comey nye mcmhanim jugok

  1. Blog Epic Scene berkata...:

    comel hanim..mata bulat macam kucing tu haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK