Obsesi terhadap ulzang

Sabtu, 7 Julai 2012


jika di lihat, girl skarang ramai yg obses dengan ulzzang
ulzzang bermaksud ''wajah terbaik'' dalam bahasa korea.. wajah yg comel ini menjadi kegilaan ramai
bila pose je,mesti nak buat mata bulat,mulut kecik,muka   kecik and muncung maybe
selalunya,korea/jepun..amat sesuai dengan ulzzang kerana mereka  mempunyai wajah yg kecil mcm porselin
even mata diorang sepet..still boleh besarkan dengan  bantuan contact lens..
tak cukup bulat kalau sekadar contact lens,mesti ditambah dengan eyeliner dan bulu mata palsu



tak cukup dengan tu..posing msilah beserta dengan gaya yg cute.. contohnya tangan arnah,muka nak nangis,muka  terkejut sambil bulatkan mata, etc



tapi kalau dh fake tu..fake la jugak..memang la org tengok cntik..tp fake..

nota-naughty - aku slalu buat pose mcm kat atas,tapi xtaw plak namanya ulzzang

2 313 orang mengomen:

  1. Abg Stalker berkata...:

    abg bergambar mcm tiang bendera.tp masih kelihatan comel.haha

  1. lawa2 pun ..
    bila dah tua kedut gak kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK