Ilmu Laduni di universiti kehidupan

Selasa, 18 September 2012


 fuh ! dah lame tak update blog, asik update status kat facebook je, tajuk tu sebenarnye sajeje, penceritaan aku xde kene mengena ngan tajuk pon, tapi sekadar , err ! senang cite aq xtaw nak buat tajuk ape,dari situ la tercipta tajuk diatas, korang semua tahu kan maksud ilmu laduni tu?
pada yang tak tahu, sebenarnye ilmu laduni tu adelah ilmu yg dapat secara semulajadi tanpa 
berguru,
sungguh beruntungnya kepada sesiapa yang mendapat ilmu laduni,anugerah tuhan,

sebenarnya aku tak update blog pasal aku lupa password kejap, haha ! sooo sad! aku ingt dah 
kehilangan blog kesayangan ni ha !dan diwaktu waktu boring seperti sekarang, blog tiade
menemani aku, nak tulis diari ! tangan dah tergetaq getaq ni xtahan, banyak mende aku nak cite,
lastly cerita hanya tinggal cerita, pasal aku dah lupa isi kandungan cerita tu cemana, 

ok, sebelum aku beredar, nak tunjuk je kat korang snapscreen simsimi yang paling aku sayang, 
hehehe
k bye ! enjoy !




0 313 orang mengomen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLICK-CluCK